Company Logo

18.2.2018 Feeder Klub Třebíč na veletrhu For Fishing v Praze.

 

Další aktivita našeho klubu je veletrh v Praze. V sobotu ráno jsme měli sraz na parkovišti u Penny na výpadovce na Velké Meziříčí, jak je už tradicí někteří účastníci zájezdu byly u Penny na druhé straně Třebíče. Po chvilce zdrzení jsme vyjeli směr Praha. Tradiční zastávku restauraci U Rybiček jsme nevynechali a mládež to rozjela s chobotnicemi a  krevetami. Po občerstvení jsme vyjeli na očekávaný veletrh pro většinu to byla premiera.

 

Velké akvárium 

 Po příjezdu jsme začali procházet stánky a dívat se na vystavené zboží. Bylo vidět jak našim dětem zářily oči a hned se na vše vyptávaly. Na stáncích dělá hodně našich kamarádů, a tak bylo po roce zase o čem vykládat. Pro nejmenší byl největší zážitek Jakub Vágner a obří akvárium s rybami.  Jakub byl obklopen neustále mnoha návštěvníky veletrhu a dostat se k němu bylo v podstatě nemožné, ale přece naší Aničce se to povedlo a má s Jakubem pěknou fotku. Mládežníci si kupovali krmení, háčky, posilovače, woblery, kyblíky na krmení a mnoho dalších věcí.

 

 Jakub a naše Anička 

 

Po 5 hodinách jsme prošli celý veletrh a mládežníci se chtěli vracet tam a tam, Laďa už rezignoval a tak jsme ho pověřili hlídáním naších nakoupených věcí. A opět jsme vyrazili, příjemná zastávka byla u stánku Tubertini, kde byl Milan Tychler, Jirka Ouředníček a Pavel Velebný. Kluci jsou v pohodě, tak jsme pokecali, mládež se podívala na nové věci, co kluci vystavovali. Pavel Velebný dal naši dětem vlasce, háčky a vlasec na forpasy vše gratis, což je příjemně překvapilo.

 

Franta ukazuje feederové krmítka

  

Mládež poděkovala a to byla poslední zastávka u stánků a vyrazili jsme k našim autům. Cesta zpět rychle ubíhala a za dvě hodiny jsme byli v Třebíčí. Pro nás vedoucí byla velká odměna, že se jim veletrh moc líbil a už rezervovali místo na veletrh 2019.    

                                                                                                     Erikxon 

 

Bazén na zkoušku woblerů   

 

Zastávka u stánku 

 

Nové woblery 2018

 

 Házení na cíl

 

  

 Laďa už odpočíval



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.