Company Logo

Soustředění Vranovská přehrada 2022 a osmu statečných.

Tak nadešel čas na naše druhé soustředění v roce 2022 a to na Vranově. Sraz byl naplánovaný na pátek 9.9. a příjezd, jak kdo bude volný. Tentokrát nebyl hromadný odjezd a rodiče nás museli dovést na Vrancl. Cesta k Milanovi je peklo 900 m úzkou cestu kolem skal a sráz do přehrady, ale potom se objeví krásný kus přehrady a hlavně klídek. Byli jsme natěšeni na ryby, tak hned po příjezdu jsme se ubytovali a samozřejmě nahodili. Ryby jsme večer pořádně nakrmili dle informací Milana, aby nám ráno najely. Pochytali jsme několik cejnů, začalo hodně pršet už se nedalo chytat, a tak jsme se přesunuli do chaty a povídali si různé historky z letošního soustředění Uherské Hradiště a také každý, co prožil o prázdninách, to byl srandy kopec. Ráno jsme hned nakrmili někteří z lodě nebo spombem.  Krmení jsme používali Erno Jahoda a Vanilka http://www.feedertrebic.cz/index.php/erno-1 Ryby reagovali okamžitě Milan a Václav chytli přes 50 cejnů.

 Vranovská sestava soustředění

 

 Šima jako nejmladší účastník vláčel a podařilo se mu chytit štiku 55 cm a rázem měl šanci získat pohár o největší rybu soustředění. Byl čas obědu a každý měl sebou maso na kamínek. Odložili jsme pruty a šli chystat dřevo na oheň. Sekyry se chytl Václav (medvídek) a po třech seknutí byl degradován na topiče, jinak by to špatně dopadlo. Tonda se ujal sekery, a to byla radost a už to bylo jasné, že oheň bude. Kamínek byl rozehřátý a už se maso začalo opékat, našemu topičovi tato práce seděla a bylo jasné, že to bude bez úrazu. Po obědě jsme zase zasedli k prutům a chytali ryby, mezi tím si vykládali příběhy a smáli se ne celý Vranov. Večer se blížil, a tak jsme udělali táborák sedli kolem ohně a plánovali, na co budeme zítra chytat a taktiku lovu. Milan zavolal na souseda Fandy, aby se také přišel ohřát k ohni a tam jsme vykládali o všem možném a smíchu bylo dost. Ještě jsme dostali nápad, že si uděláme v 23.00 h brambory v ohni, a to byla dobrota. Ani jsme se nenadáli a byla půlnoc, někteří měli nahozené pruty, tak je stáhli a šli jsme spát. Ráno, jak se kdo vzbudil, a šlo se po snídani chytat.

Pohled na lovící mládežníky

 

Václav jako jediný mezi cejny, kteří brali na hod chytl kapra 53 cm, prostě cejnů kopec a kaprům se moc nechtělo. Nastal čas obědu a kamínek byl zase v plném proudu po obědě jsme dali odpočinek, a ještě jsme nahodili před odjezdem. Milan ještě jel na lodičce vláčet prvně ze Šímou a potom s Tornádem. Šímův pohár byl ohrožen, Milan zasekl štiku a ta byly větší než jeho, ale těsně u loďky mu upadla, a to se nepočítá. Nastal čas odjezdu balení a úklidu chaty všichni se na to vrhli a za chvilku bylo hotovo. Nastal čas vyhlášení soutěže největší rybu soustředění.

Šíma a jeho vítězná štika 

 

Na 3. místě byl Milan cejn 46 cm, 2. místo Václav kapr 63 cm a nejmladší benjamínek soustředění nám vytřel zrak se štikou 55 cm a zasloužené 1 míst. Byla gratulace potlesk a odjezd domů. Díky sponzorovi krmení ERNO http://www.feedertrebic.cz/index.php/erno-1 na které jsme chytali celé soustředění, které fungovalo hodně dobře. Musím pochválit mládežníky i když nás nebylo hodně kluci měli závody, i tak jsme si to užili na 150 %. Ještě teď když si vzpomenu na některé příběhy, tak se musím smát. Závěrem chci říct, že na Vranově se o jídlo stará každý sám a byli byste rodiče překvapeni, jak mládežníci jsou šikovní a samostatní jen jim dát prostor.

                                                                                                              Feeder Klub Třebíč Milan

 

Medvídek a kapr 

 

 Oliver a cejn

Tonda s cejnem

 

Milan chytl Perlina 

Tomáš také chytal cejny

 

Tornádo se dal na oukleje, ale na vláčku

Sponzor soustředění krmení ERNO 

Páteční posezení v chatě  

Pátek večer pršelo, tak v chatě

Páteční posezení před deštěm 

Oběd a pauza od rybolovu

 

Milan a Šíma u kafíčka 

Soused Fanda asistuje u vylovení kapra

Chlapci se starají o jídlo, každý sám

  

Pohled na rybáře


Večerní oheň - sranda byla

Nejlepší tři rybáři soustředění - Šíma vyhrál 1 místo

Nejmladší účastník první + pohár

Druhé místo Medvídek + krmení ERNO

Třetí místo Milan + krmení RRNO



Breadcrumbs


created by Pavel Svoboda, © 2012.